Sunt Rebeca Cotrau si am absolvit Facultatea de Textile si Pielarie din Oradea, stiind ca imi doresc sa devin un designer nu neaparat celebru, cat apreciat si iubit de clienti. Atractia pentru frumos am avut-o din copilarie, stiind cu o singura aruncatura de privire daca papusile erau imbracate cochet sau nu.

In creatiile mele se poate regasi orice femeie, indiferent daca este sobra sau nonconformista. Am un singur criteriu: feminitatea. Consider ca este cel mai mare atu al purtatoarelor de tocuri. Sunt un om optimist, si ma asigur ca nimeni nu paraseste atelierul meu de creatie altfel decat cu zambetul pe buze.

Totusi, cea mai mare calitate a mea este ambitia. Intotdeauna mi am dorit sa imi depasesc conditia, sa progresez, sa devin mai buna. Si cred ca fac asta zilnic cu pasi mici.
Sunt pasionata  si de fotografie si tocmai din acest motiv de cele mai multe ori imi pozez singura creatiile. Imi plac iesirile in natura pentru ca ma inspira si imi ofera o stare de bine. In general ma simt atrasa de tot ce e natural: si in viata profesionala si in cea personala.

Aleg materialele naturale, oamenii naturali, hrana bio si experientele pe masura.

kasta morrely fashion week 2017 iunie