Iridor este o companie romaneasca infiintata in 2001,in Piatra Neamt si este dedicata in intregime manufacturarii hainutelor de inalta tinuta pentru copii.

Piatra Neamt este un oras cu o bogata traditie in fabricarea textilelor.Este un tunut al armoniei strajuit de munti si scaldat de apele cristaline ale Bistritei. Oamenii sunt harnici si pasionati de munca lor, de accea produsul pe care il lucram poarta in el frumusetea acestor locuri si o bucatica din sufletul nostru.

Lucram cu tesaturi si accesorii premium din Spania,Italia,Portugalia si Franta.  Cautam inovatia la nivel de design dar si la nivel tehnologic pentru a aduce in  fata clientilor nostri un produs modern si confortabil.

Stilul Iridor este unul clasic imbinat cu elemente moderne. Indraznim sa ne jucam si se cream lucruri nemaivazute.Suntem adeptii lucrurilor manufacturate cu grija si rabdare de catre oamenii pasionati.

Brandul Iridor poate fi gasit in magazinele de profil din toata tara iar on-line atat in magazinul propriu cat si in ale partenerilor nostri.

kasta morrely fashion week 2017 decembrie