Absolventa a Liceului de Arte din Brasov si a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, sectia Design Vestimentar, Ana Maria Cornea este un artist complet.

Pasionata in egala masura de design vestimentar, styling si  pictura, creatoarea si-a urmat vocatia de la o varsta foarte frageda. Detinatoare a numeroase premii nationale si autoare a peste 60 de expozitii de pictura si arta decorativa, in tara si strainatate,  Ana Maria a demonstrat o crestere contina in domeniul artistic incepand cu varsta de 11 ani. Chemarea sa catre frumos a determinat-o, ca in anul 2006, sa puna bazele brandului care ii poarta numele.

Ani de zile aceasta s-a facut remarcata ca unul dintre cei mai competitivi stilisti romani, cu colaborari meritorii cu artisti, persoane publice, reviste, show-uri TV si proiecte inedite, Ana Maria activand paralel si pe scena designului vestimentar, prezentand colectii de succes. Tehnica sa devine o amprenta iar viziunea sa, o noutate, prin maniera unica de a impleti domeniile in care exceleaza: pictura, styling-ul  si design-ul vestimentar.

Imbinand cu maiestrie iubirea pentru arta si cea pentru design vestimentar, Ana Maria Cornea reuseste ca mereu sa ne surpinda cu proiectele ei , indiferent ca e vorba de pictura, styling sau design vestimentar.

Kasta morrely fashion week 2017 iunie