Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, la Palatul Roznovanu, a avut loc ceremonia de acordare a titlurilor de Cetățean de Onoare al Municipiului Iași Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei regale române și Alteței Sale Regale Principele Radu.

În cadrul acestei manifestări distinse i s-a dedicat Majestății Sale Margareta un moment special de Teatru de Modă®, brevet Kasta Morrely, inspirat de personalitatea și preferințele vestimentare ale Domniei Sale, Regina Maria.

Distincția vestimentară unică a Reginei Maria a fost redată de colecția “Timpuri Regale” designer Rebeca Cotrău din Oradea. Pentru a putea fi ridicate la valoarea originală, ținutele regale au fost prezentate în forma noului gen artistic Teatru de Modă® de către manechine de podium internațional pregătite de primii specialiști din lume în acest gen artistic.

Ideea colecției regale a pornit de la “Rochia unei Regine” dedicată Reginei Maria.  Designerul Rebeca Cotrău a realizat ulterior o întreagă colecție inspirată de stilul vestimentar regal, în care tradiția stilizată se regăsește în dantela croșetată, perlele Swarosvky și accesoriile prețioase realizate manual cu multă migală și artă de Ma Bijouterie by Daniela Petruta. Stilingul manechinelor a fost realizat de Make-up & Beauty by Gabriela (machiaj), Nicoleta Mancea (coafura).

Colecția Rebecăi Cotrău s-a făcut remarcată în cadrul Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week, desfășurat în luna noiembrie la Iași.

 

https://www.facebook.com/kastamorrelypage/