ESTEL Professional este o companie de produse cosmetice profesionale pentru păr, recunoscută la nivel mondial pentru conceptul inovator și calitatea produselor sale. ESTEL oferă o gamă largă de produse pentru styling, produse de îngrijire, vopsire și nuanțare a părului, menite să prelungească și să mențină rezultatele procedurilor și tratamentelor de salon. ESTEL are o rețea de distribuire în mai multe regiuni din Rusia, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria, America de Sud.

Unul dintre cele mai cotate produse de îngrijire marca ESTEL este masca nuanțatoare Newtone Thermokeratin, prezentată în 13 nuanțe. Acest produs-minune, nu doar nuanțează părul vopsit, dar acționează ca un tratament, regenerînd structura părului datorită cheratinei, acidului lactic, vitaminei E și cearei de albine din componență. Masca asigură hidratare, strălucire, catifelare și protecție împotriva razelor UV. Drept rezultat, părul arată impecabil, sănătos și are o culoare intensă.

Toate produsele Estel au standardul de calitate ISO 22000 și pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei www.estel.ro. Iar pentru a beneficia de o reducere de 30% la prima comandă, la completarea formularului, trebuie să indicați în rubrica ,,Note” textul: Kasta Morrely.

ESTEL România și-a anunțat prezența la cea de-a IX-a ediție Kasta Morrely Fashion Week și la acest eveniment, profesioniștii companiei vor realiza de hair stylingul modelor participante în prezentările de modă.