Gerovital Beauty este prima gama de cosmetica decorativa (machiaj) a companiei Farmec, care acopera toate necesitatile unui machiaj complet si include produse pentru ochi, buze si obraji. Gama dispune de o varietate de nuante si texturi si poate fi usor recunoscuta printr-o grafica curata, ambalaje moderne, ergonomice si elegante.

In dezvoltarea produselor acestei game, specialistii Gerovital au folosit doar ingrediente active de ultima generatie, ce confera beneficii certificate. Printre elementele ce stau la baza acestei game noi de produse se numara acidul hialuronic, pudra de diamant si Vitamina E, care au rolul de a asigura o rezistenta indelungata si de a proteja si hidratatain acelasi timp.

Fardurile de pleoape si de obraji sunt, cu preponderenta de nuante nude, in timp ce rujurile sunt disponibile intr-o paleta cromatica mai extinsa, incluzand şi culori puternice şi aprinse. Astfel, pentru o acoperire avansata a tenului a fost dezvoltata Pudra Compacta disponibila in trei nuante, iar pentru accentuarea pometilor sunt disponibile Fardurile de Obraz, in tonuri de piersica, roz si maro.Pentru buze, gama dispune de Rujul cremos cu Acid Hialuronic, disponibil in 18 nuante, Rujul mat cu Acid Hialuronic (7 nuante), Rujul lichid cu rezistenta indelungata (5 nuante) şi Balsamul de buze. Toate au o textura bogata, hidrateaza şi confera o culoare intensa.

Ingredientul activ Haloxyl folosit in compozitia Anticearcanului Gerovital Beauty confera fermitate si tonicitate zonei din jurul ochilor, acoperind instant cearcanele inchise la culoare din jurul ochilor, dar si urmele de oboseala.

Din categoria produselor pentru ochi fac parte Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash, Kit-ul pentru sprancene ce contine doua nuante,  Creionul Dermatograf in 4 nuante, precum si cele 3 palete de Farduri pentru ochi in culori complementare si versatile.

Toate cele 74 de produse Gerovital Beauty confera lejeritate tenului, pastreaza aspectul sau natural, fara a-l incarca, astfel incat toate romancele sa isi poata alege cele mai potrivite produse, in functie de nevoile si preferintele proprii.