De mai bine de 50 de ani, Gerovital promoveaza frumusetea si valorile autentice romanesti, iar de anul trecut brandul a ajuns si la Iasi, pentru a fi cat mai aproape de ieseni si a-i inspira în crearea celor mai frumoase surprize atat pentru ei, cat si pentru cei dragi.

Astfel, toti admiratorii cosmeticelor autentice romanesti din Iasi se bucura de acces rapid la produsele preferate din gamele Gerovital si Aslavital. Magazinul, situat în cadrul centrului comercial Iulius Mall, aflat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, asteapta toti iubitorii celor doua branduri într-o atmosfera calda si prietenoasa, pentru a-si alege produsele adecvate necesitatilor si preferintelor proprii.

Astfel, în cadrul magazinului, sunt disponibile toate gamele celui mai iubit brand romanesc – Gerovital, inclusiv ultimele linii lansate – Gerovital Luxury, prima gama de pe segmentul de lux, Gerovital Beauty, care ofera produse pentru fiecare etapa de machiaj, dar si gama pentru îngrijirea paruluirecent modernizata Gerovital Tratament Expert. Paleta extrem de variata de produse a brandului Gerovital este destinata îngrijirii tenului, parului si corpului. De asemenea, vizitatorii magazinului pot achizitiona si produsele din gama dedicata saloanelor cosmetice–Gerovital H3 Equilibrium.

Pe rafturile magazinului Gerovital din Iulius Mall Iasi pot fi regasite si produsele unui alt brand local unic – Aslavital. Produsele Aslavital sunt dezvoltate pe baza argilei 100% naturale, provenita din Muntii Padurea Craiului. Datorita beneficiilor unice ale acestui ingredient local, gama Aslavital Mineralactiv este extrem de eficienta în mineralizarea, detoxifierea, si protectia împotriva poluarii urbane si a efectelor negative ale radiatiilor UV.

Mai mult, în cadrul magazinului Gerovital din Iasi, consumatorii beneficiaza de un serviciu unic pe piata locala – testele gratuite de dermoanaliza. Testul dureaza aproximativ 5 minute şi, folosind anumite masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii, ajuta la stabilirea tipului de ten. De asemenea, toti vizitatorii beneficiaza deasistenta personalizata din partea consilierilor prezenti în magazin si de sesiuni gratuite de machiaj, disponibile pe baza programarilor.

Pe tot parcursul anului, iesenii se pot bucura si de campanii promotionale si oferte speciale, pregatite cu atentie pentru ei. Cardul de fidelitate Farmecaduce iesenilor si mai multe avantaje, reduceri de pret, dar si alte surprize, precum cadouri oferite cu ocazia zilei de nastere. Cardurile se obtin printr-o simpla vizita în magazin.

Astfel, magazinul Gerovital din Iasi te asteapta cu o gama variata de produse autentice romanesti, cu servicii unice si cu oferte speciale, inspirandu-te în crearea unor surprize speciale pentru tine si cei dragi.