Orașul Iași este din nou gazda Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week. Editia a VI-a a evenimentului bianuaal se desfășoară între 8 – 10 iunie 2018 la Sala Polivalentă din Iași.
 
Mulțumită faptului că este organizat de experții Kasta Morrely care au conceput calificările de utilitate publică legalizate de Organizator spectacole si Manechin, festivalul a pregătit ca la fiecare ediție un nou regal de punere in valoare a ocupațiilor de top din industriile creative implicate.
 
Pentru toți cei care cunosc și pot aprecia importanța domeniului industriilor creative, organizatorii au selectat profesioniști care vor prezenta în premieră trendurile ocupațiilor puse în valoare de standardele unui fashion week.
 
Conform proiectului Kasta Morrely Fashion Week, festivalul va fi deschis de invitatul special din Istanbul, In Couture by Kiwi.
 
Brandurile prezente la Kasta Morrely Fashion Week 2018 ce se adresează modei feminine sunt: Lena Criveanu, Mineli, Nichi Cristina Nichita, Alexandra Calafeteanu, L’Atelier Couture, Fine Fashion, Simoda, Julia Toaders, Cristiana Maria Purdescu, Tullerie by Oana Stroici, Francess by Stefania Patcas, Ana Maria Cornea, R Bridal, Adriana Agostini, Sahra Design by Ina Ela Ismail, Mavaro Bags din România si Andaleya din Rep. Moldova.
 
Trendurile modei masculine vor fi aduse pe podium de brandurile: Seroussi, Louis Purple, Marian Istrate din România si House of Byfield din Olanda.
 
Noutațile pentru copii vor fi prezentate de Andreeatex, Kasta Morrely Kids din România si Dani Kristine din Rep. Moldova.
 
Universitățile prezente la festival sunt: Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Specializarea Modă Design Vestimentar) si Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte si Design).
 
Festivalul Industriilor Creative 2018 are ca misiune dezvoltarea sectorului industriilor creative din România. Toți oamenii de cultură care cunosc valoarea creativității si antreprenoriatului, pot admira importanța voluntariatului în dezvoltarea comunității prin susținerea profesioniștilor ocupațiilor din industriile creative implicați în realizarea unui astfel de eveniment complex.

 
Organizatori si parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania BETTY ICE și Primăria Municipiului Iași.
 
www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek