ACREDITARE JURNALISTI

Kasta Morrely Fashion Week ofera posibilitatea acreditarii jurnalistilor profesionisti si studentilor la Jurnalism din Romania si strainatate pentru a surprinde in articolele lor atmosfera activitatilor festivalului.

Acreditarea ofera jurnalistilor un ecuson oficial KASTA MORRELY FASHION WEEK – PRESS FULL ACCESS si sustinere prioritara pentru a putea realiza articole si interviuri exclusiviste cu echipele de specialitate si invitatii VIP ai festivalului pe durata activitatilor de pregatire, repetitii, make-up, hair-style, sosire invitati, dineuri post eveniment.

* Cele mai bune articole si interviuri vor fi selectate de organizatori pentru a fi publicate in viitoarele campanii de promovare a festivalului nationale si internationale, insotite de promovarea jurnalistului.

Inscrierile pentru obtinerea de acreditari se realizeaza on-line prin completarea formularului de acreditare cu date corecte si complete.

 

Odata obtinuta acreditarea, jurnalistul se angajeaza:

  1. Sa nu realizeze articole, interviuri care sa lezeze demnitatea sau sa prejudicieze imaginea persoanelor participante la festival.
  2. Sa respecte principiile de buna colaborare cu organizatorii Kasta Morrely Fashion Week si sa respecte indrumarile acestora privitor la programul activitatilor si programul de interviuri al invitatilor VIP.
  3. Sa publice la finalul fiecarei zile de festival postari cu referire la festival pe paginile social media personale sau ale publicatiei reprezentate. Postarile vor contine la descriere denumirea „Kasta Morrely Fashion Week” si link catre o sursa on-line oficiala K.M.F.W. (website sau pagini social media).
  4. Pana la data 30 noiembrie 2015 sa publice cel putin un articol cu o privire de ansamblu asupra festivalului, insotit de fotografii si date oficiale furnizate de organizatori.
CLICK PENTRU INSCRIERE