ACREDITARE FOTOGRAFI

Kasta Morrely Fashion Week ofera posibilitatea acreditarii fotografilor profesionisti si amatori din Romania si strainatate pentru a realiza fotografii de portofoliu sau de eveniment pe parcursul activitatilor festivalului.

Acreditarea ofera fotografului un ecuson oficial KASTA MORRELY FASHION WEEK – PHOTO FULL ACCESS si sustinere prioritara pentru a putea realiza fotografii exclusiviste pe durata activitatilor de pregatire, repetitii, backstage, make-up, hair-style, sosire invitati, interviuri, spectacole Kasta Morrely Fashion Week, dineuri post eveniment.

* Cele mai bune fotografii vor fi selectate de organizatori pentru a fi publicate in viitoarele campanii de promovare a festivalului nationale si internationale, insotite de promovarea fotografului.

Inscrierile pentru obtinerea de acreditari se realizeaza on-line prin completarea formularului de acreditare cu date corecte si complete.

 

Odata obtinuta acreditarea, fotograful se angajeaza:

  1. Sa nu realizeze fotografii care sa lezeze demnitatea sau sa prejudicieze imaginea persoanelor fotografiate.
  2. Sa respecte principiile de buna colaborare cu organizatorii Kasta Morrely Fashion Week si sa respecte indrumarile acestora privitor la programul activitatilor, amplasarea echipamentelor foto in zonele dedicate de foto podium, foto invitati, foto backstage s.a.
  3. Sa publice la finalul fiecarei zile de festival cel putin 5 fotografii din festival. Fotografiile vor contine la descriere denumirea „Kasta Morrely Fashion Week” si link catre o sursa on-line oficiala K.M.F.W. (website sau pagini social media).
  4. Pana la data 30 noiembrie 2015 sa transfere organizatorilor o selectie din fotografiile realizate pe durata festivalului (cu rezolutie HD) pentru a fi promovate in campania media oficiala a festivalului.
CLICK PENTRU INSCRIERE