Casa de blanuri Adis Efect by Adriana Mandreanu va prezinta la Kasta Morrely Fashion Week colectia toamna-iarna 2016-2017, o colectie stralucitoare, care abordeaza teme indraznete.

adis-efect-2
Tinutele au fost executate din blanuri de vulpe argintie, nurca si enot.  Hainele si vestele sunt din blana naturala, piele sau combinatii de piele cu blana si sunt realizate in atelierele proprii.  Linia de creatie de haine de blana/piele ofera o gama ampla, de la tinutele pret a porter (business, smart casual si office) pentru persoanele active ce doresc eleganta dar si comoditate, pana la tinutele exquisite pentru cele mai exclusiviste ocazii.


Casa de blanuri Adis Efect by Adriana a facut in luna septembrie senzatie la DUBAI cu o colectie inedita de haine de blana/piele naturala si rochii pictate manual. Conform revistei Elle Dubai criticii de moda din Emiratele Arabe au fost uimiti de prezentare.


Must have-ul acestui sezon sunt vestele si hainele de blana cu maneca scurta sau 3 sferturi. Fie ca esti genul clasic, care se simte ca o regina intr-o haina lunga din blana naturala, sau esti mai degraba „fashion victim” si preferi sa poti o blana scurta colorata cu o pereche de colanti din piele trebuie sa ai si tu o haina de blana naturala.
Adis Efect by Adriana Mandreanu :
Str. George Calinescu, Nr. 13,Dorobanti/Beller, Bucuresti
Tel: 021.233.92.91
https://www.facebook.com/AdisEfect/