In data de 11 noiembrie 2016, la Centrul de Conferinte Providenta Iasi, brandul CHRIS & TONIA din GRECIA va lansa noua colectie ready-to-wear.

Brandul Chris & Tonia si-a prezentat tinutele in anii anteriori la Athens Xclusive Designers Week, saptamana modei din Atena, in acest sezon alegand pentru lansarea noii colectii podiumul international Kasta Morrely Fashion Week.

Brandul Chris & Tonia s-a format datorita unei pasiuni comune sincere pentru moda a celor doi designeri greci, aflata la confluenta studiului in diferite domenii ale stiintei.

Designerul Chris Stratikopoulos a absolvit doua mastere in economie. Este antreprenor in 4 magazine de tip retail si mai multe magazine tip en-gros. El a decis in urma cu doi ani sa lucreze la design-ul propriei sale linii vestimentare.

In acelasi timp, Tonia Varveri a finalizat studiile in filosofie la Universitatea Ioannina si studiile in designul vestimentar la IEK DOMI si Zer Fam. De la varsta copilariei Tonia a crescut in universul modei, fiind inspirata de creatiile realizate de mama sa in binecunoscutul atelier de croitorie al familiei sale.

Colectiile de designer ale brandului Chris & Tonia prezinta o tinute cu o croiala unica, urmarind relansarea feminitatii absolute in vestimentatia feminina actuala.