Brandul Umami a cucerit fidelitatea clientilor sai prin gustul desavarsit, autentic italian, cu care i-a rasfatat de-a lungul celor cinci ani de existenta.

Retetele sunt originare din Napoli si pastrate cu sfintenie de maestrii pizzeri Umami, iar ceea ce face ca pizza sa fie atat de gustoasa este faptul ca ingredientele sunt aduse chiar din pretentioasa Italie. Parmigiano Reggiano, ulei de masline presat la rece sau specialitati premium din carne specific italienesti, fac marea diferenta dintre pizza Umami, delicios de napoletana, si o pizza autohtona, adaptata la piata romaneasca. Iar clientii fideli, in general educati culinar, cunosc si gusta din plin aceste subtilitati pline de savoare.

large (1)

large (2)

Secretele unei pizze desavarsite, pe care le cunoaste orice pizzer italian cu experienta, sunt fragezimea blatului si capacitatea lui de a fi manuit fara sa se rupa. De aceea, odata ce si-au insusit tehnica si maiestria, a mai ramas ca pizzerii Umami sa aiba la indemana si aceleasi ingrediente. Asa ca pentru a pastra vie reteta de pizza asa cum a fost conceputa si creata original, Umami a adus toate ingredientele speciale aici. Faina Grano Duro si celelalte secrete cheie ale retetei aluatului fac aceasta pizza atat de buna, incat nici nu-ti vine sa crezi ca o poti savura chiar la tine acasa, in Iasi. Ingredientele de calitate superioara si durata framantarii fac ca aluatul sa se mentina fraged chiar si a doua zi, in caz ca nu ai reusit sa-ti termini pizza comandata.

Fashion Week recomanda cu caldura (si pofta) Umami! O pizza gustos de italiana!

umami-right

large (4)

large (12)

large (13)