Express Caffe este un cunoscut brand iesean ce activeaza in domeniul automatelor si espressoarelor de cafea, al comertului cu cafea si a altor produse din segmentul vending sau Home/Office/HoReCa.

Express Caffe ofera o gama variata de aparate de cafea si vitrine de produse reci, la vanzare sau in regim de comodat, ofera piese de schimb, diverse sortimente de cafea boabe, capsule sau monodoze, lapte instant, ciocolata, ceai, pahare, palete, zahar stick si accesorii.

Detinerea unei cote importante de piata si a unui important portofoliu de clienti este rezultatul preocuparii pentru lucrul bine facut si excelenta.

Seriozitatea, profesionalismul si implicarea au ajutat Express Caffe sa devina pe piata ieseana un jucator activ, contribuind la dezvoltarea mediului în care isi desfasoara activitatea prin crearea a peste 60 de locuri de munca, prin oferirea unor produse si servicii de inalta calitate si prin sponsorizarea unor evenimente de business, sportive sau culturale.

Condusa de sentimentul de patriotism local, nascut din mandria de a apartine comunitatii iesene, Express Caffe a hotarat sa se implice si in organizarea festivalului international Kasta Morrely Fashion Week, care reuneste la Iasi designeri celebri autohtoni dar si din Europa sau Orientul Mijlociu, alaturi de pretioasele lor colectii.

expresscaffe.ro