Marca Seroussi dezvoltata impreuna cu fabrica NORADA S.A., careia i s-a atribuit productia si distributia exclusive in Romania, reprezinta calitatea si creativitatea in domeniul imbracamintii pentru barbati, imbinand clasicul si modernul, dar si confortul si rafinamentul in combinatii subtile.

Tesaturile folosite in colectia de vara sunt diverse: lana 100% de cea mai fina calitate, sau intr-o varietate de combinatii pretioase cu bumbac, sau amestecuri cu elastan confortabil, toate de la furnizori europeni renumiti, majoritatea din Italia.

Seoussi (1)

Seoussi (12)

Gandit sa raspunda pe deplin celor mai exigente cerinte ale stilului de viata propriu oamenilor de afaceri moderni si activi, brandul Seroussi a dezvoltat mai multe linii: Silver Label actual, cu o croiala tinereasca, Limited Edition pentru cei ce doresc sa poarte un costum unic efectuat la comanda, si – noutatea: Jeans by Seroussi, o grupa noua casual.

Costume clasice sau moderne, combinatii inteligente de casual si / sau ceremonie, toate sunt parte a colectiei Seroussi.

Motto-ul brandului For Perfect Fit and Quality semnifica angajamentul total pentru excelenta in calitate si garanteaza un fit perfect pentru o gama larga de marimi. Sloganul More Space for Elegance reflecta o promisiune suplimentara a marcii Seroussi pentru o satisfacere deplina a consumatorilor.

Seoussi (19)

Seoussi (17)

Accesoriile acestui sezon sunt alese in completarea costumelor si a sacourilor office sau casual: clasice camasi uni, cu manseta dubla sau normala, camasi cu contrast, sau cu imprimeuri paisley sau florale, batiste din matase – un ”must have” si al acestui sezon, cravate si papioane in variate combinatii coloristice. Toate aduc o adiere de noutate in garderoba dar si in atitudinea barbatului modern.

Asadar, va asteptam sa descoperiti noua colectie SEROUSSI in magazinul din Palas Mall Atrium etaj 1.

Prezentarea de moda SEROUSSI din cadrul Kasta Morrely Fashion Week va avea loc joi, 9 iunie 2016, la Sala Polivalenta Iasi.

Seara de festival incepe la ora 20:00.
Accesul in sala este permis pe baza de bilete.

Seoussi (1)

Seoussi (5)

Seoussi (6)

Seoussi (8)

Seoussi (9)

Seoussi (10)

Seoussi (11)

Seoussi (12)

Seoussi (13)

Seoussi (15)

Seoussi (18)

Seoussi (20)

Seoussi (2)