Oscar este mai mult decat un restaurant de fiecare zi, ci un loc in care rafinamentul este la el acasa. Cand vii sa iei o masa in oras, asteptarile tale se ridica intotdeauna la un nivel inalt. Cand adaugi in ecuatie si posibilitatea unei zile speciale, poate o aniversare, poate amprenta lasata de un inel de logodna in buzunar, vrei ca momentul sa iti aduca un zambet cat mai sincer pe buze.

Restaurant Oscar (7)

Restaurant Oscar (12)

Varietatea este micul nostru secret. Calatoriile, aventurile si explorarea ne aprind imaginatia si vrem sa impartim cu tine experientele demne de povestit, vorba ceea, de la lume adunate. In fiecare fel de mancare vei putea gasi spiritul unui loc pe care visezi sa-l vizitezi. Daca vrei sa te imbeti de mirosurile exotice ale mirodeniile orientale sau sa te intorci in timp, catre verile lungi si lenese petrecute in casa veche a bunicilor, lumea aromelor puse laolalta de bucatarii nostri ti se deschide si te invita in vizita!

Mai mult decat atat, o calatorie lunga inseamna senzatii pentru intreaga ta fiinta. Povestile sunt doar pe jumatate spuse daca masa nu este innobilata cu vinuri fine. Vrei sa sorbi un vin negru, de Bordeaux? Vrei sa te racoresti cu un Roze sau cu un Riesling? Lasa buchetele bine selectionate sa te poarte spre stari de veselie si sa-ti aduca in minte povestile cele mai savuroase.

Restaurant Oscar (6)

Restaurant Oscar (8)

Si pentru ca finis coronat opus, adauga un strop de dulceata unei zile relaxante si incearca o prajitura care ti se topeste in gura sau o inghetata care sa-ti linisteasca mintea dupa atata depanat de amintiri de departe si de demult.

Grija pe care o purtam starii tale de bine se completeaza minunat cu acordurile duioase de pian, interpretate live, anume spre incantarea auzului tau. Te vom ademeni catre visare si cand vei alege sa pleci de la noi, vei adauga si experienta Oscar la colectia ta de povestiri pline de miez.

Restaurant Oscar (10)