Pasiunea pentru munca si perseverenta sunt doar cateva dintre lucrurile care au facut posibila transformarea unui vis in realitate.

Asadar, DENIS ia fiinta intr-un mic atelier din zona Bucovinei care produce doar incaltaminte pentru barbati. Munca, tenacitatea si implicarea au facut ca in scurt timp, o fabrica de productie sa ia locul atelierului.

DENIS accepta o noua provocare in realizarea unei noi linii si originale de incaltaminte destinata clientelei feminine, produsele imbunatatindu-se in fiecare an din punct de vedere stilistic si calitativ. Continuand sa tinteasca tot mai sus, compania incepe un proiect nou cu accesorii pe care sa le asorteze pantofilor si tot atunci deschide primul magazin la Suceava.

DENIS accesorii 1a

DENIS accesorii 2a

Dorinta de a satisface o varietate cat mai mare de clienti impulsioneaza compania sa infiinteze si un sediu de posete.

DENIS accesorii 3

Pe langa magazinele din marile orase ale tarii, DENIS isi largeste orizonturile, extinzandu-se in Kiev. Filosofia brandului este aceea de a crea forme frumoase care sa defineasca pantoful nu ca fiind un ornament impus, ci ca o continuare a corpului uman, bine conturat, confortabil, elegant, special creat pentru femeia si barbatul contemporan.

In prezent, visul DENIS continua. In fabrica in care lucreaza cei 320 de anagajati, se produc zilnic 800 de perechi de incaltaminte.

Increzator intr-un concept bazat pe respectul acordat confortului si stilului, brandul DENIS planuieste recunoasterea internationala.

DENIS 3

DENIS 4

DENIS 7

DENIS 6

DENIS 5