Complexul Turistic Zamca Suceava a devenit de-a lungul timpului una dintre locatiile reprezentative pentru judetul Suceava, avand o dezvoltare semnificativa din punct de vedere al calitatii si diversitatii serviciilor oferite clientilor.

zamca

Complex Zamca te surprinde prin eleganta si stil unic, imbinand seria de elemente rafinate, care se disting in standardul locatiilor de evenimente din Suceava.

Fiind situat intr-o zona cu o puternica incarcatura turistica si culturala, in vecinatatea Manastirii Zamca, vechi si important monument istoric, complexul beneficiaza de o priveliste mirifica si de o atmosfera linistita.

Complex Zamca SV (12)

Complexul Zamca cuprinde spatii de cazare, gradina de vara (Garden Zamca – o oaza de pace si verdeata), 3 saloane spatioase pentru evenimente, sali de conferinte, club de bowling, biliard si snooker, teren de fotbal acoperit cu gazon sintetic – incalzit in timpul iernii, loc de joaca pentru copii.

Complex Zamca SV (7)

Gama de servicii oferita clientilor cuprinde pe langa evenimentele speciale (nunti, botezuri), evenimente corporate (seminarii, work-shop, team building-uri), servicii de cazare, agrement si relaxare.

Complex Zamca SV (2)

Complex Turistic Zamca Suceava
Str. Zamca Nr. 28 A
Tel. 0230 521008 / 0752 521008
e-mail – office@hotelzamca.ro
www.zamca.ro
www.hotelzamca.ro