Restaurantul La Strada se remarca cu succes in peisajul urban botosanean, prin calitate, originalitate, longevitate, atmosfera echilibrata perfect intre familiaritate si profesionalism.

Restaurantul La Strada este un varf de lance in orasul Botosani, fiind infiintat in 2001 cand acest sector de activitate era inca slab dezvoltat. La Strada a cucerit piata inca din primele zile functionand initial ca pizzerie, ce oferea clientilor sortimente de pizza, paste si salate.

Cu toate ca a devenit in scurt timp locul preferat al botosanenilor, conducerea a simtit ca poate oferi mai mult oaspetilor, transformand La Strada intr-un restaurant complex in care toate gusturile sunt indeplinite.

“Pentru multi dintre clientii nostri, La Strada reprezinta a doua casa. Este genul de restaurant familiar, in care relatiile dintre personal si clienti sunt lipsite de rigiditate, chiar calde, personale. Majoritatea clientilor se intorc iar si iar, devin fideli, astfel incat gusturile si preferintele fiecaruia ajung sa fie cunoscute de catre personal. Fidelitatea clientilor nostri ne demonstreaza ca este important ca oaspetii nostri sa fie primiti calduros si tratati impecabil.”

La strada (1)

Meniul este unul variat care porneste de la bucatarie traditionala romaneasca si continua cu retete cu specific Italian -pizza, paste, salate- steak-uri si o multitudine de retete cu specific mediteranean.

Chef Adi Cuciureanu este un bucatar apreciat in zona si a studiat arta gastronomica in Italia, la Associatzone Cuochi di Alessandria si la Instituto Santa Chiara Tortona. El a reusit sa imbine cu succes sa elementele traditionale cu cele internationale, intr-un meniu care satisface toate gusturile.

La strada

Pentru a putea raspunde cererii de diversitate a clientilor, in fiecare sezon Restaurantul La Strada pregateste noi retete, adaptate la tabieturile si preferintele clientilor fideli, dar si la tendintele pietei culinare internationale. Evenimente cu invitati speciali sunt organizate deseori pentru incantarea oaspetilor care trec pragul Restaurant La Strada Botosani.

Punct de lucru:
Restaurant La Strada – Botosani, Pietonalul Unirii, langa cinematograf, la parter
comenzi@restaurantlastrada.ro
0231 510001 / 0741 436460
www.restaurantlastrada.ro